csütörtök, július 9, 2020
Home Koronavírus COVID-19: Kínai tudósok megfejtették mi okozza a végzetes cytokin vihart és...

COVID-19: Kínai tudósok megfejtették mi okozza a végzetes cytokin vihart és az ezzel járó súlyos tüdő és szívgyulladást

(meg van a megoldás, amiről nem vesz senki tudomást)

Azt előzőleg láttuk, hogy bizonyos immunsejtek száma és aktivitása nem megfelelő, de más immun folyamatok halálos kimenetelű immun támadást indítanak az egészséges szövetek ellen.

Az IL-6 cytokint azonosították, mint a legfontosabb okát ennek a végzetes folyamatnak. Időseknél és krónikus betegeknél ennek a mennyisége nagyobb szokott lenni a szervezetben, mint gyulladásos jelzőt tartják számon. Fontos kiemelni, hogy a legnagyobb rizikófaktornak számító COPD-s betegeknél az IL-6 mennyisége általánosan megemelkedett.

Most nem fog meglepődni senki: a megnövelt szív frekvencia variabilitás a kolinerg gyulladásgátló pálya aktiválásával ezt az IL-6-ot csökkenteni tudja, azaz meg tudja menteni az emberek életét. Mint most már mindenki tudja, még az is aki szégyenli, hogy a proinsulin c peptide meg tudja növelni az alacsony HRV-t és így potenciálisan csökkenteni tudja az IL-6 által kiváltott cytokin vihart.

Ennél egyértelműbb bizonyítékot senki nem kaphat. Itt vége a játéknak. 1+1 az 2. Úgyhogy aki erről nem vesz most tudomást, az FELELŐS! Ne felejtsétek el, hogy ez most publikus mindenki számára. Ez elől senki nem bújhat el. 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2373608/

“significantly higher expression of IL-6 secreted from these inflammatory monocyte especially in ICU patients, which let the inflammatory storm even worse”

In:

Pathogenic T cells and inflammatory monocytes incite inflammatory storm in severe COVID-19 patients

https://academic.oup.com/nsr/advance-article/doi/10.1093/nsr/nwaa041/5804736

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4891873/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4556145/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8781764/

Népszerű cikkek

COVID-19 megtámadja a vírusellenes lymphocytákat: de van megoldás

(Küldjétek ezt el minden immunológusnak, mert örülni fognak ennek a hírnek! Még talán nem késő!) A coronavírus károsítja a...

COVID-19: tüdőfunkciók és a proinsulin c peptide

A tüdőfunkciók csökkenése jelenti a legnagyobb rizikófaktort a COVID-19 fertőzéses esetek végzetessé válásában. A tüdő funkciók sok esetben sérültek. Pl. dohányosoknál, diabetes...

COVID-19: Kínai tudósok megfejtették mi okozza a végzetes cytokin vihart és az ezzel járó súlyos tüdő és szívgyulladást

(meg van a megoldás, amiről nem vesz senki tudomást) Azt előzőleg láttuk, hogy bizonyos immunsejtek...

COVID-19: Érelmeszesedés mint rizikófaktor.

Mit jelent ez a kép? (lent)Minél súlyosabb az érelmeszesedés, annál alacsonyabb a HRV, a paraszimpatikus aktivitás. (1)...