csütörtök, július 9, 2020
Home Koronavírus COVID-19: A világ legnagyobb agykárosításának a küszöbén állunk!

COVID-19: A világ legnagyobb agykárosításának a küszöbén állunk!

Nem vagyok oltásellenes. A BCG jó a COVID-19-re. Azonban az új COVID-19 ellenes oltások (amik nem baktérium alapú BCG oltások!) csak akkor hatékonyak, hogyha aluminíummal együtt adják be, úgyhogy azok tele lesznek alumíniummal az előrejelzések szerint. (1) Azt hazudják a világ szemébe, hogy nem tudták bizonyítani az alumínium idegkárosító hatását.
“Still, another assertion that aluminium-adjuvanted vaccines induce autism or other chronic illnesses has been thoroughly discredited.”

Ezzel szemben az igazság az, hogy az alumínium meggyilkolja a Shank3 fehérjét. A Shank3 fehérje az idegsejtek mesterszabályzója, ha az tönkremegy, akkor az a valós helyzet, hogy megbolondulunk, lehet lassan, de biztosan, van, aki gyorsan.

Az első képen látható, hogy a Shank3 fehérje csökkent Alzheimernél, autizmusnál, Phelan Mc Dermid szindrómánál, Bipoláris depressziónál, skizofréniánál, többek között egyébként.

A második képen látható, hogy az alimimium jobban csökkenti a Shank 3-at az agysejtekben, mint az Alzheimert okozó nagy mennyiségben toxikus anyag, az amyloid beta. (2)

A vérbe került alumínium tönkre is teszi a vér agy gátat, nehogy esélye legyen agyunknak a védekezésre. (4) Az alumínium még akkor is jelentősen, átlagosan 71%-al, növeli az Alzheimer rizikóját, ha a környezetünkből és nem közvetlenül a vérbe fecskendezve jut be a szervezetünkbe. Ezt egy összefoglaló meta-analízis derítette ki. (5) Az alumínium az agyi immunsejteket, a microgliákat aktiválja túl, autoimmun jellegű folyamatokat és neurotoxicitást indítva be. (6) A microgliák túlaktivitását a sejt vázszerkezetet szabályzó cofilin fehérje túlpörgése okozza. (7) A microgliák túlaktivitását az is bizonyítja, hogy a Shank3 fehérje csökkenésével együtt jár a cofilin aktivitásának abnormális növekedése. (8)
A proinsulin c peptid képes lehet gátolni a túl aktivált cofilint, potenciálisan megakadályozva a neurotoxikus immun folyamatokat. (9)

A Phelan McDermid szindróma kapcsán bizonyítottá vált, hogy itt a Shank3 gén vagy fehérje hiba és a mentális betegségek között ok okozati összefüggés áll fenn, minden kétséget kizárva: nem csak asszociációról van szó. (3) Van ám közöttük súlyos értelmi fogyatékos, skizofrén, Alzheimeres, ADHD-s, bipoláris rendellenességben szenvedő bőven.


1. https://www.nature.com/articles/s41577-020-0358-6
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5732231/
3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29719671/
4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18786610/
5. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0304394015302512
6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23387884/
7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28194647/
8. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26027926/
9. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19373435/

Népszerű cikkek

COVID-19 megtámadja a vírusellenes lymphocytákat: de van megoldás

(Küldjétek ezt el minden immunológusnak, mert örülni fognak ennek a hírnek! Még talán nem késő!) A coronavírus károsítja a...

COVID-19: tüdőfunkciók és a proinsulin c peptide

A tüdőfunkciók csökkenése jelenti a legnagyobb rizikófaktort a COVID-19 fertőzéses esetek végzetessé válásában. A tüdő funkciók sok esetben sérültek. Pl. dohányosoknál, diabetes...

COVID-19: Kínai tudósok megfejtették mi okozza a végzetes cytokin vihart és az ezzel járó súlyos tüdő és szívgyulladást

(meg van a megoldás, amiről nem vesz senki tudomást) Azt előzőleg láttuk, hogy bizonyos immunsejtek...

COVID-19: Érelmeszesedés mint rizikófaktor.

Mit jelent ez a kép? (lent)Minél súlyosabb az érelmeszesedés, annál alacsonyabb a HRV, a paraszimpatikus aktivitás. (1)...