csütörtök, július 9, 2020
Home Koronavírus COVID-19: Tüdő gázanyagcsere problémák (reduced pulmonary diffusion capacity)

COVID-19: Tüdő gázanyagcsere problémák (reduced pulmonary diffusion capacity)

Dr. Cameron Kyle-Sidell belépett az elit klubba, letiltotta első videóját a facebook, mert elmagyarázta, hogy a COVID-19 nem hagyományos fertőzésből eredő tüdő sérülés tüneteit okozza és az is lehet, hogy a mechanikus lélegeztetőgépek kárt okoznak. 

Most a legjobb magyarázattal állt elő arra vonatkozólag – amire mi is többször kitértünk már korábban – , hogy mitől van a tüdő gázanyagcsere problémája. Megnevezte a tüdő gáz diffúziós képességét a probléma lehetséges okaként. Én egyetértek vele, mivel ez nem csak attól sérülhet, hogy az érfalakat lebontja a vírus – ami valószínűsíthető a sok vérköpésből, amiről az orvos is beszél – hanem azzal is összefüggésben lehet, hogy az autonom idegrendszer megsérül a cytokine vihartól, pl. az égbeszökő Il-6- tól. (4)

Most jön az a rész, ami az egész rendszer felelősségére világít rá, annak a rendszernek a felelősségére amit ti hoztatok létre és ti fizettek.

Már régen tudják, hogy a tüdő gázanyagcsere képessége az autonom idegrendszer sérülésével összefüggésben sérült az 1 es típusú cukorbetegségben szenvedőknél. Náluk jelentősen csökkent a szívfrekvencia variabilitás (HRV), ami központi autonom károkra utal. (1) Ha klinikai kísérletekben proinsulin c peptidet kapnak, jelentősen növekszik a HRV-jük. (2)

A tüdőfunkciók és a fizikai teljesítmény valamint a HRV az összes cukorbetegnél sérült, nem csak az 1-es típusúaknál. (3) Képzeljétek el, ennek ellenére, a klinikai kísérletek egyértelmű bizonyítékai ellenére nem kapnak a cukorbetegek proinsulin c peptid pótlást: hagyják őket hamarabb meghalni. Igen, mert alacsonyabb HRV-vel rövidebb ideig élnek.

Mi történik most? Ne higgyétek, hogy minderről ők nem tudnak. Nagyon jól tudnak róla. Pontosan tudják, hogy a proinsulin C peptiddel az autonom idegrendszer stabilizálásán keresztül a legtöbb COVID-19 halálesetet meg lehetne akadályozni és javítani lehetne vele a tüdő gázanyagcsere problémáin nem csak a súlyos rizikó csoportba tartozó cukorbetegeknél, akiknél még békeidőben is kötelező lenne használni a proinsulin c peptidet.

A rendszer a világ legnagyobb hülyéit csinálta belőlünk világszerte, ami most látványosan milliók életébe fog kerülni. Mi meg végignézzük. Még jó, hogy a magyar pálinka rendelkezésünkre áll, így könnyebb szívvel tudjuk elviselni a látottakat, szigorúan napi 1 kupica fogyasztásban maximálva.

Népszerű cikkek

COVID-19 megtámadja a vírusellenes lymphocytákat: de van megoldás

(Küldjétek ezt el minden immunológusnak, mert örülni fognak ennek a hírnek! Még talán nem késő!) A coronavírus károsítja a...

COVID-19: tüdőfunkciók és a proinsulin c peptide

A tüdőfunkciók csökkenése jelenti a legnagyobb rizikófaktort a COVID-19 fertőzéses esetek végzetessé válásában. A tüdő funkciók sok esetben sérültek. Pl. dohányosoknál, diabetes...

COVID-19: Kínai tudósok megfejtették mi okozza a végzetes cytokin vihart és az ezzel járó súlyos tüdő és szívgyulladást

(meg van a megoldás, amiről nem vesz senki tudomást) Azt előzőleg láttuk, hogy bizonyos immunsejtek...

COVID-19: Érelmeszesedés mint rizikófaktor.

Mit jelent ez a kép? (lent)Minél súlyosabb az érelmeszesedés, annál alacsonyabb a HRV, a paraszimpatikus aktivitás. (1)...